dilluns, 11 d’abril del 2011

18 anys sense en Guillem.

    Avui, dilluns 11 d’abril del 2011, fa 18 anys que l’odi, l’espanyolisme, el racisme i el feixisme van assassinar el company maulet Guillem Agulló, de Burjassot. 18 anys des que un grup de neonazis va posar fi a la seua vida.
    En assassinar Guillem, Pedro Cuevas –el seu assassí material, que avui dia no només és lliure sinó que es presenta a eleccions municipals amb el partit feixista Alianza Nacional- va acabar amb la seua vida, amb les seues il·lusions i projectes i amb part de l’alegria dels seus familiars i companys. Va assassinar una part de tots nosaltres, de tots els que creiem en un futur millor i lluitem per aconseguir-lo.
    Però el que primer fou una espurna de ràbia i impotència -en veure el col·laboracionisme de la “justícia” espanyola i la impunitat que donaren als seus assassins- s'ha convertit, des de llavors, en una flama molt diferent. Una flama carregada de voluntat d'homenatge, de justícia i de record. Una flama de dignitat: la dignitat dels seus pares, que lluiten incansablement per conservar el seu record; la dignitat dels veïns del seu poble; la dignitat dels i les que cada dia lluiten per un futur lliure.
    Aquesta flama continua encesa, com demostren els molts homenatges que, any rere any, se li reten arreu dels Països Catalans. Enguany, a més, d'una manera ben especial: dedicant-li de manera oficial un carrer a Sallent (el Bages), gràcies a una moció presentada per la CUP a demanda de Maulets.

  
    Exemples com aquest demostren que la flama està més viva que mai. Més viva que mai... i convençuda que el millor homenatge possible és continuar lluitant, cada dia, per la independència i la revolució dels Països Catalans.

    18 anys després, ni oblidem ni perdonem.



La lluita continua!


Maulets, el jovent independentista revolucionari

11 d'abril del 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada