dijous, 23 de desembre del 2010

Ni un pas enrere: contra l'agressió espanyolista, resposta independentista!

Avui 22 de desembre hem conegut la darrera agressió en contra el poble català. Per part del Tribunal Suprem espanyol s'han dictat sentències en contra la immersió lingüística a les escoles, model escolar que pretén integrar tots aquells infants que no parlen el català en el nostre país. Així, s'evita la segregació per raó d'origen, així com es consolida el català des de ben petits. 

Per aquesta raó, la immersió lingüística és tant important: és un dels pilars que sostenta el català no només a les escoles sinó també a la nostra societat. A diferència d'altres models com el que es practica al País Valencià, el model basc o el model andorrà, el model que es practica a Catalunya era un exemple per la resta, doncs permetia que de ben petit l'infant estigués integrat en la nostra societat i aprengués la llengua vehicular del nostre país a mesura que se la feia seva.

Malgrat aquest èxit del model d'immersió lingüística Espanya veu intolerable que aquí es parli com a llengua vehicular el català i tornen a esgrimir la Constitució Espanyola com arma en contra els pocs drets que tenim els i les catalanes. Per això, Maulets, el jovent independentista revolucionari, no ens quedarem de braços plegats veient com retallen dia sí dia també els nostres drets. Per aquesta raó, fem una crida al jovent d'aquest país i a tota la societat a rebel·lar-se en contra dites sentències i a no acatar les imposicions espanyolistes del Tribunal Suprem. 

Com a primera mesura de rebuig popular a la sentència del Tribunal Suprem, fem una crida a participar a les concentracions convocades per la CUP: 

Dimecres 22 de desembre, 20h, Plaça Sant Jaume de Barcelona Dijous 23 de desembre, 20h, davant dels ajuntaments del Països Catalans 

Aquestes concentracions, però, com a primera mesura, doncs aquestes seran una passa més en el nostre camí irrenunciable cap a la independència i la revolució dels Països Catalans. 

El jovent presentem batalla en defensa de la llengua catalana!

Maulets, el jovent independentista revolucionari, a 22 de desembre de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada