dimarts, 11 de gener del 2011

Comunicat arran la declaració d'alto el foc permanent d'ETA

      Des de Maulets, el jovent independentista revolucionari, valorem molt positivament l'aposta de l'organització armada independentista i socialista ETA de declarar l'aturada de les accions armades sota verificació internacional, adaptant-se així a la nova estratègia que ha adoptat l'esquerra abertzale després d'un intens debat entre les seues bases.

      Esperem que això faci veure a la societat fins quin punt serà capaç de cedir l'estat espanyol a les demandes democràtiques basques de dret a l'expressió política en igualtat de condicions i del dret a decidir la seva autodeterminació com a poble. Ara la pilota està a la teulada dels Estats espanyol i francès, i només la lluita de masses en un projecte d'unitat popular -així com la consciència de poble oprimit sostinguda durant tants anys pel poble basc- esdevindrà una victòria de les esperances d'aquest poble, i un avenç en la lluita de tots els altres pobles oprimits del món.
      Des dels Països Catalans, però, esperem que també l'Estat espanyol deposi les armes i s'avingui a iniciar un procés que condueixi a un marc democràtic: deixant que els partits il·legalitzats es presentin amb igualtat a les eleccions, deixant que tantes altres organitzacions tornin a ser legals (com els nostres companys i companyes de Segi), acostant els presos i preses polítiques basques a Euskal Herria i deixant que lliurement el poble basc s'autodetermini mitjançant un referèndum per la independència de la seva nació com també volem per al nostre país. Només així s'aconseguirà crear un marc democràtic real que indubtablement ens portarà a la independència.
      Des de la nostra nació, per tant, seguirem donant suport al moviment abertzale i a les iniciatives que prenguin de consens com a moviment.

 

La lluita continua!

Maulets, el jovent independentista revolucionari, 11 de gener de 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada